Anadolu Lezzetleri Kahramanmaraş Sıkma Tarhana 500 G
100 gramı ortalama 336 kkal enerji içerir.
Buğday, yoğurt ve kekikten yapılan mayalandırılıp kurutulan besleyici bir besindir.
Sıkma tarhanayı çorba yapımında kullanabileceğiniz gibi, ara öğününüzde yoğurdun üzerine ufalayarak tuzlu bir alternatif olarak da tüketebilirsiniz.
Dilerseniz 1 dilim ekmek yerine 20 g sıkma tarhanayı cips olarak hazırlayıp faydalı ve keyifli bir ara öğün yapabilirsiniz.
Tarhana fermente bir ürün olduğu için bağırsak sağlığında oldukça önemlidir.
İçerisinde B grubu vitaminleri, kalsiyum, demir ve çinko mineralleri bulunur.
Temel maddesi un, kükürtlü amino asitlerden fakir olmasına rağmen, içerisindeki yoğurt bu amino asitleri bol miktarda içerir. İkisinin kombinasyonu olan tarhana kaliteli bir protein kaynağıdır.
İçindekiler
Yoğurt(pastörize inek sütü(laktoz içerir), yoğurt kültürü), buğday yarması(gluten içerir), tuz, kekik, su.
Alerjen Uyarısı
Gluten ve Laktoz içerir
Net Miktar (g/ml)
500
Saklama Koşulları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
TR-34-K-092835
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TSH DOĞAL ÜRÜNLER TARIM AMB.LOJ.HİZ.SAN.VE TİC.A.Ş
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
034308
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
AYDINEVLER MH. SELÇUKBEY CD. NO:101/105A MALTEPE İSTANBUL
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
- Enerji (kcal): 323.0
- Enerji (kJ): 1362.0
- Yağ (g): 1.5
- Doymuş yağ (g): 0.8
- Karbonhidrat (g): 0.7
- Şeker (g): 3.0
- Lif (g): 0.8
- Protein (g): 11.6
- Tuz (g): 4.6