Ananaslı Hindistan Cevizli Panna Cotta

Kaç Kişilik4
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:


  • 5 gr toz jelatin
  • 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi sütü
  • 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi kreması
  • ¾ su bardağı (180 ml) toz şeker
  • 1 su bardağı (250 ml) ananas, küçük küpler şeklinde doğranmış
  • 3 çorba kaşığı (45 ml) bal
  • 1 çorba kaşığı (15 ml) lime suyu
  • 3 çorba kaşığı (45 ml) taze nane, şeritler şeklinde doğranmış

Malzemeler:


  • 5 gr toz jelatin
  • 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi sütü
  • 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi kreması
  • ¾ su bardağı (180 ml) toz şeker
  • 1 su bardağı (250 ml) ananas, küçük küpler şeklinde doğranmış
  • 3 çorba kaşığı (45 ml) bal
  • 1 çorba kaşığı (15 ml) lime suyu
  • 3 çorba kaşığı (45 ml) taze nane, şeritler şeklinde doğranmış