Ananaslı Hindistan Cevizli Panna Cotta
Kaç Kişilik4
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-
Malzemeler:
- 5 gr toz jelatin
- 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi sütü
- 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi kreması
- ¾ su bardağı (180 ml) toz şeker
- 1 su bardağı (250 ml) ananas, küçük küpler şeklinde doğranmış
- 3 çorba kaşığı (45 ml) bal
- 1 çorba kaşığı (15 ml) lime suyu
- 3 çorba kaşığı (45 ml) taze nane, şeritler şeklinde doğranmış
Malzemeler:
- 5 gr toz jelatin
- 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi sütü
- 1 ½ su bardağı (375 ml) Hindistan cevizi kreması
- ¾ su bardağı (180 ml) toz şeker
- 1 su bardağı (250 ml) ananas, küçük küpler şeklinde doğranmış
- 3 çorba kaşığı (45 ml) bal
- 1 çorba kaşığı (15 ml) lime suyu
- 3 çorba kaşığı (45 ml) taze nane, şeritler şeklinde doğranmış