30000000071351/30000000071388/30000000071395
Casari Camembert 250 G Ahşap Kutu
Camembert peyniri Fransa’ya özgü bir peynir türüdür. Peynirin “peynir” olma sürecinde kullanılan starter kültürü, peynir üretiminde esas olarak asitliği artırmak ve peynire kendine özgü tat, aroma gibi özellikleri kazandırmak amacıyla kullanılan ve içeriğinde laktik asit bakterileri gibi belirli bakteriler, maya ve küfler bulunduran mikroorganizma kültürlerini ifade eder. Birçok peynir çeşidi olması, bunların farklı starter kültürü içerdiği anlamına gelir. Peynir yapımında yaygın olarak kullanılan starter bakteriler; laktik streptokoklar (Streptococcus thermophilus, S. lactis, S. cremoris vb.), laktobasiller (Lactobacillus helveticus, L, lactis, L. plantarum vb.), küfler; Penicillium camemberti, P. roquefortidir. Beyaz küf Penicillium camemberti tarafından fermente edilerek hazırlanan bir süt ürünü olan Camembert peynirinin bilişsel faaliyetleri geliştirir. Camembert peynirinin hammaddesi olan beyaz küfün fermantasyonundan elde edilen oleamid uyku düzeninin korunmasına ve kurulmasına yardımcı olur. Camembert peynirinin yapısında bulunan biyoaktif bileşenler çalışma belleğinin korunmasına ve hafızanın güçlenmesine yardımcı olur.
Net Miktar (g/ml)
250
Menşei
TÜRKİYE
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BURSALAMA GIDA PAZARLAMA SAN.VE TİC.A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
036320
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
MİNARELİÇAVUŞ OSB MH. YEŞİL CD. NO:15 NİLÜFER BURSA
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Sizin için seçtiklerimiz