30000000071422/30000000071463
Dr.Oetker Tahinli Sufle Toz Karışımı 172 G

Dr.Oetker Tahinli Sufle Toz Karışımı 172 G

Dr.Oetker

İçindekiler
Tahin(susam)(%31),şeker,Buğday unu,Üzüm pekmezi(%13),kabartıcılar(sodyum pirifosfat,sodyum bikarbonat),vanilin

Alerjen Uyarısı
Susam ve buğday ürünü içerir.

Net Miktar (g/ml)
172

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-35-K-000884

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
028627

Kullanım Önerileri
"Hazırlanışı: Tarife göre ilave edilecekler1 yumurta50 g tereyağıHazırlanışı: 1- Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Turbo pişirme: 180°C (önceden ısıtılmış) Alt-üst pişirme: 200°C (önceden ısıtılmış) 1- 50 g tereyağını bir tencereye alıp eritin. Ocaktan alın ve üzerine Tahin - pekmez karışımını ilave edin.Eriyinceye kadar karıştırın ve soğumaya bırakın. 2- Yumurtanın akını sarısından ayırın. Yumurta akını çırpma kabına alın ve mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük, sonra yüksek devirde toplam 3 dakika kar haline gelinceye kadar çırpın. Yumurta sarısını tenceredeki karışıma ilave edin ve karıştırın. Daha sonra un karışımını ekleyerek karıştırmaya devam edin. 3- Çırpılmış yumurta akını tencereye alın ve bir spatula yardımı ile yavaş yavaş yedirin.Sufleyi 4 adet sufle kabına paylaştırın ve belirtilen fırın ayarlarında ü 8 - 10 dakika pembeleşinceye kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra bekletmeden sıcak servis yapın."

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 415.0
  • Enerji (kJ): 1729.0
  • Yağ (g): 27.5
  • Doymuş yağ (g): 12.18
  • Karbonhidrat (g): 34.1
  • Şeker (g): 22.1
  • Protein (g): 7.8
  • Tuz (g): 0.6
  • Sodyum (g): 0.24