30000000071422/30000000071463
Dr.Oetker Trileçe Karamel Supangle Hediyeli 458 G

Dr.Oetker Trileçe Karamel Supangle Hediyeli 458 G

Dr.Oetker

İçindekiler
"Şeker, buğday unu, karamel sos (%24) (glikoz şurubu, şeker, su, süt tozu, tereyağı (süt), modifiye mısır nişastası, kıvam arttırıcı (pektin), aroma vericiler, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), koruyucu (potasyum sorbat), asitlik düzenleyici (sitrik asit)), kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), modifiye patates nişastası, aroma vericiler, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri), süt proteini. "

Alerjen Uyarısı
Buğday ve süt ürünleri içerir.

Net Miktar (g/ml)
458

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR-K-000884

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
028627

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
KAZIM KARABEKİR MAH. BEKİR SAYDAM CAD.NO.68 PANCAR-TORBALI İZMİR

Kullanım Önerileri
"Tarife gore ilave edilecekler:3 yumurta 600 ml (3 su bardağı) süt200 ml krema Elektrikli fırın ayarı:Turbo pişirme: 160°C (önceden ısıtılmış)Alt-üst pişirme:160°C (önceden ısıtılmış)Pişirme süresi: Yaklaşık 25-35 dakika1. Yumurta akının hazırlanmasıFırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. 22 x 22 boyutlarındaki ısıya dayanıklı kalıbı margarin ile yağlayın. 3 yumurtanın sarısını akından ayırın. Yumurta aklarını çırpma kabına alın ve mikserin çırpıcı uçları ile 3 dakika çırparak kar haline getirin. 2. Trileçe karışımının hazırlanmasıKar haline getirilen yumurta akı üzerine yumurta sarılarını ilave edin ve spatula veya kaşık ile yumurta sarıları homojen dağılıncaya kadar yavaşça yedirin. Üzerine un karışımını ilave ederek köpüksü yapıyı söndürmeden  yavaşça karıştırmaya devam edin. Pişirme kalıbına boşaltarak üzerini düzeltin. Belirtilen fırın ayarında üzer, pembeleşinceye kadar pişirin.  3. Islatma ve servisTrileçeyi fırından çıkartın ve 5 dakika bekletin.Bir bıçak yardımı ile kalıbın kenarından ayırın ve 6 dilim elde edecek şekilde kesin.Bir kaba krema ve sütü boşaltıp üzerine ıslatma için toz karışımı ilave edin. El çırpıcı ile tamamen eriyinceye kadar iyice (2-3 dakika)iyice karıştırın. Beklemeden ıslatma sosunu dilimlenmiş trileçe üzerine dökün.4-Oda sıcaklığına gelince buzdolabına alın.En az 2 saat bekletin.Servis esnasında her dilimin üzerine yaklaşık 1 tatlı kaşığı gelecek şekilde karamel sos dökün. "

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 207.0
  • Enerji (kJ): 866.0
  • Yağ (g): 9.7
  • Doymuş yağ (g): 5.39
  • Karbonhidrat (g): 25.1
  • Şeker (g): 18.97
  • Protein (g): 4.6
  • Tuz (g): 0.34
  • Sodyum (g): 0.13