Eren Et Dana Kavurma 100 g
İnsanlığın avlanmayı öğrendiğinden ve cesaret ettiğinden bu yana et temel besin kaynaklarından biri olmuştur. Et, bileşimsel olarak insan iskelet kasına eşdeğer olduğundan, kas yapımı ve korunması için protein sentezini desteklemek üzere amino asitleri sağlar. İskelet kası kütlesinin desteklenmesi ve korunması, hem fiziksel fonksiyonun hem de metabolik sağlığın sürdürülmesi için son derece önemlidir. Bununla birlikte, et aminoasitlerden zengin yapısı ile yaşa bağlı kas dokusu kaybı olarak bilinen sarkopeniden korur ve kemikler güçlü kaslarla sarıldığında daha güçlü olduğu için yaşa bağlı kemik erimesini yavaşlatarak düşüşleri ve kemik kırıklarını önleyebilmek için de yaşlılar için et önemli bir besindir. Bir besinin protein kalitesi esansiyel (elzem) amino asit içeriğine göre değerlendirilir. Et amino asit yani protein yapıtaşı biyoyararlanımı (vücutta kullanım oranı)olan besindir. Dana etinin aminoasit değeri kavrulunca artar.
İçindekiler
DANA ETİ VE YAĞI VE TUZ .BUZDOLABINDA 0-4 CDE MUHAFAZA EDİNİZ. SON TÜKETİM TARİHİNDEN ÖNCE TÜKETİNİZ.
Net Miktar (g/ml)
100
Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
EREN GELENEKSEL ET VE ET ÜRÜN.SAN.TİC.A.Ş.
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
038065
Kullanım Önerileri
0-4 DERECEDE MUHAFAZA EDİNİZ
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
- Enerji (kcal): 335.0
- Enerji (kJ): 1402.0
- Yağ (g): 11.0
- Karbonhidrat (g): 0.4
- Şeker (g): 0.0
- Protein (g): 18.0
- Tuz (g): 2.0