Fırınlanmış Buffalo Tavuk Kanatları Tarifi

Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:

1 kg tavuk kanat

2 tatlı kaşığı (10ml) kabartma tozu

1 tatlı kaşığı (5ml) tuz

½ tatlı kaşığı (2,5ml) toz kırmızı biber

½ tatlı kaşığı (2,5ml) sarımsak tozu

½ tatlı kaşığı (2,5ml) soğan tozu

½ su bardağı (125ml) sriracha sos

3 çorba kaşığı (45ml) tereyağı, eritilmiş

1 çorba kaşığı (15ml) bal

Hazırlanışı:

Fırını 200 C dereceye ısıtın. Tavuk kanatları bir kaseye alın. Kabartma tozu, tuz ve baharatları ilave edip harmanlayın. Fırın tepsisine yerleştirin. 30 dakika fırınlayın. Buffalo Sos için; sriracha sos, tereyağı ve balı karıştırın. Sosu fırınladığınız kanatların üzerine döküp iyice harmanlayın. Fırınlanmış Buffalo Tavuk Kanatları Blue Cheese Dip ve kereviz sapları ile servis edin.