Havyar Somon Füme Kanepe Tarifi

Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:

12 adet Duncan’s of Deeside Olive Oil Schottish Oatcakes

¾ su bardağı (180ml) labne

2 çorba kaşığı(30ml) DARDANEL siyah havyar

4 dilim somon füme, küçük doğranmış

1 tatlı kaşığı (5ml) deniz tuzu

1 çorba kaşığı (15ml) dereotu, ince doğranmış

Taze çekilmiş karabiber

Hazırlanışı:

Küçük bir kapta labne, somon ve siyah havyarı dikkatlice karıştırın. Her bir yulaf kurabiyesinin üzerine sırasıyla 1 çorba kaşığı somon ve havyarlı labne, deniz tuzu, frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpiştirin. Havyar ve Somon Fümeli Kanepeleri hemen servis edin.