Havyar Somon Füme Kanepe Tarifi
Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-
Malzemeler:
12 adet Duncan’s of Deeside Olive Oil Schottish Oatcakes
¾ su bardağı (180ml) labne
2 çorba kaşığı(30ml) DARDANEL siyah havyar
4 dilim somon füme, küçük doğranmış
1 tatlı kaşığı (5ml) deniz tuzu
1 çorba kaşığı (15ml) dereotu, ince doğranmış
Taze çekilmiş karabiber
Hazırlanışı:
Küçük bir kapta labne, somon ve siyah havyarı dikkatlice karıştırın. Her bir yulaf kurabiyesinin üzerine sırasıyla 1 çorba kaşığı somon ve havyarlı labne, deniz tuzu, frenk soğanı ve taze çekilmiş karabiber serpiştirin. Havyar ve Somon Fümeli Kanepeleri hemen servis edin.