Kombucha Kuzeydoğu Çin'den (eski Mançurya bölgesi) doğmuş, daha sonra Rusya'ya ve dünyanın geri kalanına yayılmıştır. Kombucha, tatlandırılmış siyah çayın, yaklaşık 14 gün boyunca oda sıcaklığında "çay mantarı" olarak bilinen popüler bir kültürle mayalayarak hazırlanması ile elde edilir. Bu içeceğin, eklem iltihabını söndüren, cilt bütünlüğünü koruyan, bağırsak hareketlerini artıran, boşaltımı kolaylaştıran, hazımsızlığı gideren, kan basıncı, kan yağları ve kan şekeri seviyesinin dengelenmesine yardımcı olabildiği bildirilmiştir. Kombuchaya eşlik eden lavanta bağırsak gazı giderici, spazm dindirici, gaz yapmayan (antikolik), duygusal anlamda dinlendirici özellikler taşır. Yeşil çay ise mikrobiyotayı destekleyen, bağırsak-beyin aksını güçlendiren, sinir sisteminin dostu, beyin yaşlanmasını geciktiren bir içecektir. Probiyotik özellik taşıyan kombucha tam buğday makarna, sarımsak ve muz gibi prebiyotik besinlerle beraber tüketilince mide duvarını güçlendirici ve mide yaralarından koruyucu etki gösterir.
İçindekiler
Su, yeşil çay, pancar şekeri, kombucha mayası, lavanta
Net Miktar (g/ml)
330
Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
TR-34-K-160885
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
EVD GIDA SAĞLIK A.Ş..
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
096120
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
ORTABAYIR MH. BELLER SK. NO:19/A-B KAĞITHANE İSTANBUL
Kullanım Önerileri
DOĞRUDAN TÜKETİME HAZIR
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.