Körpe Roka İle Bresaola Salatası

Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı bal

1 tatlı kaşığı hardal

4 çorba kaşığı nar ekşisi

8 çorba kaşığı zeytinyağı

Tuz

Karabiber

160 gr bresaola

120 gr körpe roka

80 gr yaprak şeklinde kesilmiş parmesan peyniri

4 çorba kaşığı nar tanesi

Hazırlanışı:

Salata sosunu hazırlamak için orta boy bir kâsede bal, hardal ve nar ekşisini çırpma teli yardımıyla karıştırın. Zeytinyağını azar azar ilave ederek çırpmaya devam edin. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Büyükçe bir servis tabağına bresaola dilimlerini dizin. Ortasına körpe rokayı yerleştirin. Parmesan yapraklarını ve nar tanelerini serpiştirin. Hazırladığınız salata sosunu üzerine gezdirip servis edin.