Ricotta Peynirli ve Meyveli Campiello Bisküvi Tarifi

Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:

1 paket Campiello Ricotta Peynirli Büsküvi

350 g. Ricotta peyniri

4 çorba kaşığı (60 ml) badem, ince dövülmüş

2 çorba kaşığı (30 ml) bal

Süslemek için;

Taze nane yaprakları

Taze meyve dilimleri

Hazırlanışı:

Ricotta peyniri , dövülmüş badem ve bal’ı derin bir kasede homojen bir karışım elde edene kadar karıştırın.Hazırladığınız ricotta kremasını bir krema torbasına doldurun.Sıraladığınız Campiello Ricotta Peynirli Büskivilerin üzerine dekoratif şekilde sıkın. Taze meyve ve nane yaprakları ile süsleyip servis edin.