30000000071351/30000000071388/30000000071389/30000000071390
Tahsildaroğlu Klasik İnek Beyaz Peyniri 350 G

Tahsildaroğlu Klasik İnek Beyaz Peyniri 350 G

Tahsildaroğlu

İçindekiler
Pastörize inek sütü,peynir mayası ve tuz.

Alerjen Uyarısı
Laktoz içerir.

Net Miktar (g/ml)
350

Saklama Koşulları
0-4 °C muhafaza ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR 17-0028

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TAHSİLDAROĞLU SÜT ÜRÜNLERİ SAN.VE TİC.A.Ş.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
706075

Kullanım Önerileri
Kullanmadan önce buzdolabından çıkartılıp 30 dk oda sıcaklığında beklettikten sonra tatlı sudan geçirilerek tüketilmesi önerilir.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 300.0
  • Enerji (kJ): 1213.0
  • Yağ (g): 25.0
  • Doymuş yağ (g): 7.0
  • Trans yağ (g): 0.0
  • Tekli doymamış yağ (g): 0.0
  • Çoklu doymamış yağ (g): 0.0
  • Kolesterol (mg): 0.0
  • Karbonhidrat (g): 1.0
  • Şeker (g): 1.0
  • Şeker Alkolü (g): 0.0
  • Nişasta (g): 0.0
  • Lif (g): 0.0
  • Protein (g): 17.2
  • Tuz (g): 2.7
  • Sodyum (g): 0.0
  • Vitamin A (µg): 0.0
  • Vitamin D (µg): 0.0
  • Vitamin E (mg): 0.0
  • Vitamin K (µg): 0.0
  • Vitamin C (mg): 0.0
  • Tiamin (mg): 0.0
  • Riboflavin (mg): 0.0
  • Niacin (mg): 0.0
  • Vitamin B6 (mg): 0.0
  • Folik asit (µg): 0.0
  • Vitamin B12 (µg): 0.0
  • Biotin (µg): 0.0
  • Pantotenik Asit (mg): 0.0
  • Potasyum (mg): 0.0
  • Klorur (mg): 0.0
  • Kalsiyum (mg): 0.0
  • Fosfor (mg): 0.0
  • Magnezyum (mg): 0.0
  • Demir (mg): 0.0
  • Çinko (mg): 0.0
  • Bakır (mg): 0.0
  • Manganez (mg): 0.0
  • Florur (mg): 0.0
  • Selenyum (µg): 0.0
  • Krom (µg): 0.0
  • Molibden (µg): 0.0
  • İyot (µg): 0.0