Yemyeşil Raw Spaghetti Tarifi
Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-
Malzemeler:
4 adet kabak, spiral doğrayıcı ile doğranmış
2 demet fesleğen
½ bardak (125 ml) kaju fıstığı
2 diş sarımsak
¼ bardak cevizli vegan ‘peynir’
½ bardak (125ml) zeytinyağı
tuz, karabiber
Üzeri için;
Vegan Sade
Kaju Fıstığı
Hazırlanışı:
Fesleğen, kaju fıstığı, sarımsak, rendelenmiş cevizli vegan ‘peynir’ ve zeytinyağını blender haznesine
alın. Homojen bir sos elde edene kadar karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Spiral doğranmış
kabak ile karıştırıp üzerine doğranmış kaju fıstığı ve rende vegan ‘peynir’ serpiştirip hemen servis
edin.