Yemyeşil Raw Spaghetti Tarifi

Kaç Kişilik-
Hazırlama Süresi-
Pişirme Süresi-

Malzemeler:

4 adet kabak, spiral doğrayıcı ile doğranmış

2 demet fesleğen

½ bardak (125 ml) kaju fıstığı

2 diş sarımsak

¼ bardak cevizli vegan ‘peynir’

½ bardak (125ml) zeytinyağı

tuz, karabiber


Üzeri için;

Vegan Sade

Kaju Fıstığı





Hazırlanışı:

Fesleğen, kaju fıstığı, sarımsak, rendelenmiş cevizli vegan ‘peynir’ ve zeytinyağını blender haznesine

alın. Homojen bir sos elde edene kadar karıştırın. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Spiral doğranmış

kabak ile karıştırıp üzerine doğranmış kaju fıstığı ve rende vegan ‘peynir’ serpiştirip hemen servis

edin.