Carte d'Or Cls Balbadem Karamel Kaymak 850 Ml
İçindekiler
Su, şeker, kaymak (süt ürünü) (%3,2), yağsız süt tozu, bitkisel yağ (hindistan cevizi), süt proteini, karamel sos (%2,3) [şeker, su, bitkisel yağ (değişen miktarlarda hindistan cevizi, palm), maltodekstrin, peynir altı suyu tozu (süt ürünü), yağsız süt tozu, asitliği düzenleyici (sitrik asit), nem verici (gliserol), renklendirici (annatto, amonyak karamel), aroma verici, tuz, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), kıvam arttırıcı (keçiboynuzu gamı)], yağsız süt, tereyağlı kurabiye parça (%2) [buğday unu (gluten içerir), şeker, tereyağı (%12) (süt ürünü), su, glikoz şurubu, mısır nişastası, kabartıcılar (amonyum bikarbonat, sodyum bikarbonat), emülgatör (ayçiçek lesitini)], karamelize badem parça (%1,8), bal (%1,3), peynir altı suyu tozu (süt ürünü), kıvam arttırıcılar (guar gum, selüloz gam, keçiboynuzu gamı, tara gam, karragenan), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseritleri), renklendiriciler (amonyak karamel, annatto), aroma vericiler
Alerjen Uyarısı
İz miktarda fındık, fıstık, ceviz, diğer badem çeşitleri, soya lesitini, susam yağı ve yumurta içerebilir.
Net Miktar (g/ml)
850
Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
tr-59-k-000977
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
UNİLEVER SANAYİ VE TİCARET TÜRK A.Ş.(ALGİDA)
Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
030527
Kullanım Önerileri
-18 DERECEDE MUHAFA EDİNİZ
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Sizin için seçtiklerimiz
- Enerji (kcal): 182.0
- Enerji (kJ): 758.0
- Yağ (g): 7.3
- Doymuş yağ (g): 5.5
- Karbonhidrat (g): 25.5
- Şeker (g): 23.7
- Lif (g): 0.3
- Protein (g): 3.2
- Tuz (g): 0.2