Cotti Cotti Vegan Pizza Turco 400 G
İçindekiler
İçindekiler:Pizza hamuru(%42,7) (Pizzalık un, su,tuz, kuru maya,zeytinyağı), vegan mozzarella (%10,7)[su, patates nişastası,hidrojenize edilmemiş bitkisel yağ (hindistan cevizi),tuz,portakal lifi, izole bezelye proteini, aroma verici],istiridye mantarı (%10,7),yeşil dolmalık biber (%10),vegan sucuk (%7)[buğday proteini, su, ayçiçek yağı,soya sosu, nohut, baharat karışımı, tuz], vegan köfte (%7) [su,bezelye proteini, hidrojenize edilmemiş bitkisel yağ (hindistan cevizi), tuz,baharatlar,portakal lifi,doğal tütsü aroma vericisi, pancar suyu özütü, bezelye nişastası], köz patlıcan (%4,3) , köz biber sos (%4,3) [domates sos,köz kırmızı biber, zeytinyağı, sarımsak, tuz], ızgara cherry domates ( % 4 ) ,köz sarımsak , taze fesleğen , maydonoz .
Alerjen Uyarısı
Pizzalık un, soya sosu
Net Miktar (g/ml)
400
Saklama Koşulları
-18 °C muhafaza ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletme Kayıt No
TR-34-K-215934
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
TABUFOODS GIDA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
037050
Kullanım Önerileri
Pizzanızı 180 ? 200 dereceye ISITILMIŞ fırında , isteğe bağlı olarak 3-4 dk çözdürdükten sonra veya hiç çözdürmeden , 5 ? 7 dakika ısıtarak tüketebilirsiniz.Pizzanızı ısıtırken kesinlikle mikrodalga fırın kullanmayınız. Pizzanızın tüketime hazır hale gelme süresi ve derecesi fırın özelliklerine farklılık gösterebilir.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Sizin için seçtiklerimiz
- Enerji (kcal): 214.63
- Enerji (kJ): 898.01
- Yağ (g): 8.2
- Doymuş yağ (g): 6.1
- Tekli doymamış yağ (g): 0.64
- Çoklu doymamış yağ (g): 1.47
- Karbonhidrat (g): 32.7
- Şeker (g): 9.2
- Lif (g): 2.0
- Protein (g): 4.3
- Tuz (g): 2.1