30000000071422/30000000071437/30000000071438
Dr. Oetker Limonlu Kek Karışımı 440 G

Dr. Oetker Limonlu Kek Karışımı 440 G

Dr.Oetker

İçindekiler
Şeker, buğday unu, nişasta, modifiye patates nisaştası,maltodekstrin,yağsız süt tozu,kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik asit esterleri ,yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin asetik asit esterleri), aroma verici,glikoz şubu, asitlik düzenleyici (sitrik asit),limon suyu tozu (%0,1), topaklanmayı önleyici (trikalsiyum fosfat).

Alerjen Uyarısı
Buğday ve Süt ürünleri içerir.

Net Miktar (g/ml)
440

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR35K000884

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
028627

Kullanım Önerileri
Kalıp önerileri: -11X25 cm veya 11X30 cm baton kalıp -22-24 cm çapında kelepçeli kalıp -22 cm çapında dilimli derin kek kalıbı -24x24 cm kare kalıp Tarifine göre ilave edilecekler Hamur için: 150 g yumuşak margarin veya tereyağı 3 yumurta 70-80 ml ( 7-8 yemek kaşığı) süt Glazür için:2-3 yemek kaşığı su 1.Ön hazırlık ve hamurun hazırlanışı: Kek kalıbını margarin ile yağlayın. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın Turbo pişirme :160 C (önceden ısıtılmış) Alt -üst pişirma:170 C (önceden ısıtılmış) Un karışımını çırpma kabına boşaltın üzerine yumurta,yağ ve sütü ilave edin.Mikserin çırpıcı uçları ile önce düşük sonra yüksek devirde toplam 3 dakika çırpın. 2.Pişirme Hamuru kek kalıbına alın ve üzerini düzeltin.Kalıbı fırının orta rafına yerleştirn ve belirtilen sürede kekin üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Pişirme süresi:yaklaşık 45-55 dakika Baton kalıp kullanıyorsanız pişirme süresinin 13. dakikasında hamurun üzerini bıçakla uzunlamasına 1 cm derinliğinde kesin ve pişirmeye devam edin.Süre sonunda keki fırından çıkarın ve 10 dakika oda sıcaklığına soğumaya bırakın.Daha sonra spatula yardımı ile keki kalıbın kenarlarından ayırarak çıkarın ve soğutma teli üzerinde soğutun. 3.Glazürün hazırlanışı ve servis Glazür toz karışımını bir kaba boşaltın ve üzerine 2-3 yemek kaşığı su ilave edin.Glazür tamamen çözülünceye kadar karıştırn ve ardından kekin üzerine yayın.Dilimleyerek serviz yapın.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

Sizin için seçtiklerimiz

  • Enerji (kcal): 364.0
  • Enerji (kJ): 1524.0
  • Yağ (g): 17.0
  • Doymuş yağ (g): 5.2
  • Karbonhidrat (g): 47.5
  • Şeker (g): 17.2
  • Protein (g): 5.2
  • Tuz (g): 0.6