30000000071422/30000000071463
Dr. Oetker Revani 500 G

Dr. Oetker Revani 500 G

Dr.Oetker

İçindekiler
Buğday irmiği, buğday unu, şeker, kabartıcılar (sodyum pirofosfat, sodyum bikarbonat), glikoz şurubu, emülgatör (yağ asitlerinin mono ve digliseridlerinin laktik ve asetik asit esterleri), vanilin, tuz, yağsız süt tozu, aroma verici.

Alerjen Uyarısı
Buğday ve süt ürünü içerir.

Net Miktar (g/ml)
500

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
TÜRKİYE

İşletme Kayıt No
TR35K000884

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
DR.OETKER GIDA SAN.VE TİC.A.Ş.

Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
028627

Kullanım Önerileri
Malzemeler : 1 paket Revani, 3 yumurta, 100 ml ( 1 çay bardağı) süt,arzuya göre 1 portakal veya limon kabuğu rendesi. Şurup için : 750 g ( 4,5 su bardağı ) toz şeker 1200 ml ( 6 su bardağı ) su 1 tatlı kaşığı limon suyu Hazırlanışı : Ölçülü suyu ve şekeri tencereye koyup arada karıştırarak kaynamaya bırakın.Kaynama başlayınca, limon suyunu ekleyip, 5 dakika daha kaynatın.Ocaktan alıp soğumaya bırakın.. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın.un karışımını çırpma kabına boşaltın.Üzerine yumurta ve sütü ilave edip mikser ile 5 dakika çırpın.Yağlanmış 28 cm çapında tepsiye döküp fırının orta rafında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alınca, 1-2 dakika soğumaya bırakın.Daha sonra dörde bölüp tepsinin kenarından başlayarak ve gezdirerek üzerine soğuk şerbet dökün.Soğuduktan sonra, dilimleyin ve servis yapın.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 242.0
  • Enerji (kJ): 1029.0
  • Yağ (g): 1.2
  • Doymuş yağ (g): 0.5
  • Karbonhidrat (g): 54.0
  • Şeker (g): 35.8
  • Protein (g): 3.9
  • Tuz (g): 0.4