30000000071031/30000000071081/30000000071082
Giglio Lazanya 500 G

Giglio Lazanya 500 G

Giglio

Pastificio Giglio, gıda sektöründe köklü bir geleneğe sahiptir. Firmanın tarihi, 1930'da firmanın şimdiki sahiplerinin büyükanne ve büyükbabalarının müşterileri için yumurta tagliatelle yapmaya başladıkları Treviso'nun kapılarında işlettikleri bir restoran ile başlamıştır.

Ardından üretimlerinin başarısı sayesinde dağıtımını bölgedeki tüm restoranlara yaymaya karar vermişlerdir.

1960 yılında, Bassano çevresindeki tepelik bölgenin elverişli iklim koşulları ve Cismon Vadisi'nden gelen suyun organoleptik özellikleri göz önüne alındığında Bassano del Grappa (Cassola yöresi) topraklarındaki ideal yer imalathanenin oluşturulması için belirlenmiştir. Böylece Pastificio Giglio'nun yumurta ve irmikli makarna (tagliatelle, lazanya, fettuccine, vb.) üretiminde uzmanlaşmış ilk zanaatkar atölyesi ve tüm kuzey İtalya'yı kapsayan bir pazar ortaya çıkmıştır.

Lazanya yapımı için özel hazırlanmış Giglio yapraklar, ön haşlama gerektirmez, direkt olarak fırında pişirilebilir.


İçindekiler
Sert buğday irmiği

Alerjen Uyarısı
Gluten içerir , yumurta kalıntıları içerebilir.

Net Miktar (g/ml)
500

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
İTALYA

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
GUSTO GIDA PAZ.SAN.VE TİC.A.Ş.

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
704300

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
AYAZAĞA MAH.KEMERBURGAZ CAD. MED LİNE NO:45/1 SARIYER İSTANBUL

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 360.0
  • Enerji (kJ): 1525.0
  • Yağ (g): 1.5
  • Doymuş yağ (g): 0.3
  • Karbonhidrat (g): 73.0
  • Şeker (g): 3.2
  • Lif (g): 3.0
  • Protein (g): 12.0
  • Tuz (g): 0.1