30000000071351/30000000071388/30000000071395
Grana Padano Dop Parmesan Çevir & Dilimle 150 gr

Grana Padano Dop Parmesan Çevir & Dilimle 150 gr

Grana Padano
Parmesan peyniri İtalya’ya özgü, sert ve soluk renkli, kendine has tadı olan keyifli bir peynirdir. Tüketilmeden önce en az 12 ay ve nadiren 15 ila 18 aydan daha kısa süre bekletilen pişirilmiş ve uzun süre olgunlaştırılmış bir peynirdir. Parmesan peyniri kalsiyumdan zengin olduğu gibi probiyotik ve prebiyotik özelliğe sahiptir. Parmesan peynirinin 100 gramı yaklaşık 388 kkalori enerji verir. enerji içeriği %70’e varan oranda protein ve yağ içeriyor olması ile açıklanabilir. Parmesan peyniri yüksek kalsiyum içeriği ile kemik dostu bir besindir. 50 gram parmesan peyniri yetişkinler için kalsiyum ihtiyacının %75’ini, çocuklar için önerilen kalsiyum gereksinmesinin %60’ını, 50 yaş için önerilen kalsiyum miktarının %45’ini karşılar. Parmesan peynirinin kolesterol içeriği diğer peynirlere nispeten daha düşüktür.

İçindekiler
İnek sütü, tuz, peynir mayası, koruyucu ( Lysoszim- yumurtadan )

Alerjen Uyarısı
Süt ürünü ve Lysozim içerir

Net Miktar (g/ml)
150

Saklama Koşulları
3-8 °C muhafaza ediniz

Menşei
İTALYA

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
BHR SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ GIDA TUR.CANLI HAYVAN TARI

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
704083

İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
ALTINOVA SİNAN MAH.ŞELALE CAD. ŞEN SOK.NO.25 KEPEZ ANTALYA

Kullanım Önerileri
Ambalaj açıldıktan sonra maksimum 3 hafta içinde tüketilmelidir.

Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.

  • Enerji (kcal): 398.0
  • Enerji (kJ): 1654.0
  • Yağ (g): 29.0
  • Doymuş yağ (g): 18.0
  • Protein (g): 33.0
  • Tuz (g): 1.5