Pakmaya Şeker İlavesiz Sütlü Pul Çikolata 70 G
İçindekiler
Tatlandırıcı (maltitol), kakao yağı, tam yağlı süt tozu, kakao kitlesi, yağsız süt tozu, emülgatör, (ayçiçek lesitini) stevia (steviol glikozitleri)
Net Miktar (g/ml)
70
Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz
Menşei
TÜRKİYE
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı
AS GIDA ÜRETİM VE PAZARLAMA A.Ş.
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Numarası
034611
İşletmeci / Üretici / İthalatçı / Dağıtıcı Adresi
PAK İŞ MERK PROF.BÜLENT TARCAN CAD. NO.5/4 GAYRETTEPE İSTANBUL
Kullanım Önerileri
Benmari usulü eritmek için; yeterli miktarda su kaynatın ve suyu ısıya dayanıklı, derin başka bir kaba boşaltın. Çikolatayı temiz, kuru ve derin bir kaseye koyup su dolu kaba dikkatlice yerleştirin. (Çikolataların bulunduğu kaba su kaçmaması için kap derinliğini ve su seviyesini dikkatli ayarlayın. Çikolata su ile temas eder veya fazla ısıtılırsa erime güçleşecektir)Çikolataları kuru ve temiz bir kaşık ile arada karıştırarak erimeye bırakın, eridikçe karıştırmaya devam edin. Tamamen eridiğinde çikolata kabını alın ve erimiş çikolatayı bekletmeden kullanın. Eğer daha gevşek bir yapı istiyorsanız 1-2 çay kaşığı sıvı yağ ilave edebilirsiniz fakat süt ilavesinden kaçınınız.
Ürün Bilgilerini Kullanma Hakkında
İnternet sitemizde ve online satış kanallarımızda yer alan ürün etiket bilgileri, ürünün tedarikçisi tarafından Migros Ticaret A.Ş.’ye iletilen en güncel bilgilerdir. Ürün etiket bilgileri ile internet sitemiz ve online satış kanallarımızda bulunan bilgiler arasında herhangi bir farklılık bulunması halinde sorumluluk tamamen tedarikçi firmaya aittir.
Sizin için seçtiklerimiz
- Enerji (kcal): 476.0
- Yağ (g): 30.0
- Doymuş yağ (g): 18.0
- Karbonhidrat (g): 57.0
- Şeker (g): 10.0
- Lif (g): 1.7
- Protein (g): 8.0
- Tuz (g): 0.4