Dana But Sotelik Et Biga Yöresi Kg
Dana Sotelik Et, danaların but kısmından elde edilen, yağ ve sinirleri ayıklanmış löp halindeki parça etin 1×1×1 cm boyutlarında kuşbaşı doğranmasıyla elde edilir. Sote bir pişirme ve yemek çeşididir. Bu et tüm tencere yemekleri için uygundur.
İçindekiler: Dana Eti
Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar
ambalaj açıldıktan sonra 2 gün,
Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.
220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim
% 100 veteriner hekim kontrolü
Türk standartları helal kriterlerine uygun
Soğuk zincir
Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik
Sizin için seçtiklerimiz