Dana But Tas Kebaplık Et Biga Yöresi Kg
Dana Tas Kebaplık Kuşbaşı, bir yemek çeşidi olan tas kebabı için dananın but kısmından elde edilen etlerin, 1,5×1,5×1,5 cm boyutlarında doğranarak hazırlanır. Ayrıca Tas kebabıyla birlikte tüm tencere yemeklerine uygun bir et çeşididir.
İçindekiler: Dana Eti
Saklama Koşulu: 0-4 °C de ambalaj açılmadan raf ömrü sonuna kadar
ambalaj açıldıktan sonra 2 gün.
Tamamını tüketmeyecekseniz kalanı -18 °C de 2 ay muhafaza edebilirsiniz. Derin dondurucudan çıkarılan ürünü buzdolabında çözündürebilir ya da çözündürme yapmadan direkt pişirebilirsiniz.
220 kontrol noktası ile Gıda Güvenliği kurallarına uygun üretim
% 100 veteriner hekim kontrolü
Türk standartları helal kriterlerine uygun
Soğuk zincir
Ürün paketinizden kaynağına izlenebilirlik
Sizin için seçtiklerimiz